Dani Bernard

Dani Bernard Vilamitjana

Dani Bernard és enginyer tècnic industrial en mecànica, MBA, Màster in business innovation and technology management, Màster en PRL i Postgraduat en gestió ambiental.

En l’àmbit industrial ha treballat en diverses empreses del sector auxiliar de l’automoció i de la mecanització. Co-fundà la consultoria de sistemes de gestió ISGgroup, així com DISSENY SINTÈTIC, empresa dedicada al disseny, fabricació i comercialització de productes plàstics. L’any 2013 fundà la consultoria d’innovació, emprenedoria i Formació Professional D’ANOU que actualment és la seva activitat principal, ajudant a entitats públiques i privades a millorar la seva competitivitat.

En l’àmbit educatiu, ha estat professor de gestió de projectes a la Universitat de Barcelona i professor de fabricació mecànica a formació professional. Ha participat com a expert amb el Ministerio de Educación, el Departament d’Ensenyament, l’ICQP i l’ICP. També ha participat en projectes internacionals d’investigació Leonardo Da Vinci i Erasmus. 

Va participar en la creació del programa InnovaFP de la Direcció General De Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, del qual n’ha estat coordinador general durant 8 anys. Actualment és formador de formadors i professor al Màster equivalent de professorat de l’Institut Obert de Catalunya.

 

contacte@danou.cat
@emprennovador

Riera Bertran, 26
17846 Mata